Μεταφορικά Πανελλαδικά 3,00€ - Δωρεάν Αποστολή Νότια προάστια Αττικής.

Καλοκαιρινά Αρώματα-Συμβουλές για το άρωμα σου

Posted by eshopadmin 15/07/2019 0 Comment(s) Τελευταία Νέα,

Αφού μετά τις προτάσεις μας βρήκες το κατάλληλο για σένα άρωμα,παραμένεις πιστός σε αυτό και δεν το αλλάζεις σου παραθέτουμε κάποιους κανόνες που πρέπει να ακολουθείς όταν βάζεις το άρωμα σου ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

  • Εάν το δέρμα σας είναι ξηρό βάλε την ενυδατική κρέμα στην καθημερινότητά σου.Σε ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα,τα αρώματα έχουν αποδεδειγμένα μεγαλύτερη διάρκεια.

 

  • Μη φοράς το άρωμα σου τη λάθος εποχή.Άλλα αρώματα φοράμε το χειμώνα και άλλα το καλοκαίρι.Δεν είναι μόνο η μυρωδιά τους,αλλά και η σύνθεσή τους.Τα βαριά χειμερινά αρώματα δεν αντέχουν στη ζεστή ατμόσφαιρα του καλοκαιριού και αλλοιώνονται,ενώ τα πιο ανάλαφρα και φρουτένια καλοκαιρινά αρώματα είναι ιδανικά για τις ζεστές μέρες και προσφέρουν φρεσκάδα. 

  • Όσο λιγότερο,τόσο καλύτερα.Δε χρειάζεται να λουστείς με όλο το μπουκάλι και η μυρωδιά σου να γίνεται αποπνικτική για εσένα και τους άλλους,αλλά να βάλεις λίγους ψεκασμούς στο λαιμό σου,ή στους καρπούς σου..

  • Μην ψεκάζεις 2 φορές το ίδιο σημείο.Μετά από λίγη ώρα η μύτη σου θα συνηθίσει στη μυρωδιά του αρώματος σου και θα νομίζεις ότι αυτή εξατμίστηκε.Η μυρωδιά αρχίζει να ¨ξετυλίγετε¨σιγά σιγά 2 ώρες μετά την εφαρμογή της, οπότε ακόμα και αν εσύ δεν μπορείς να τη μυρίσεις πια, οι άλλοι την καταλαβαίνουν.

  • Τα κατάλληλα σημεία για να ψεκάσεις το άρωμα σου είναι το εσωτερικό των αγκώνων,το εσωτερικό μέρος πίσω από τα γόνατα και πίσω από τα αυτιά. Είναι τα πιο θερμά σημεία του σώματος, έτσι η μυρωδιά του αρώματος γίνεται πιο έντονη και αναδυκνύεται με τον καλύτερο τρόπο..

  • Η σωστή στιγμή για να ψεκάσεις το άρωμα σου,είναι σε γυμνό δέρμα και αμέσως μετά το μπάνιο.Το δέρμα είναι τότε πολύ ενυδατωμένο και οι πόροι ανοιχτοί, για να υποδεχτούν το άρωμα και να το “κρατήσουν”.

  • Μην ψεκάζεις το άρωμα σου στο ένα χέρι και μετά την τρίβεις στο άλλο,διότι θα εξατμιστεί πολύ γρηγορότερα και θα έχει μικρότερη διάρκεια.

  • Μη βάλεις το άρωμα σου την τελευταία στιγμή.Πρέπει να βάλεις άρωμα τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έξοδο σου,ώστε να κάτσει η μυρωδιά και να μην είναι πολύ έντονη αλλά να αναδυκνύει φρεσκάδα. 

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε ώστε το αγαπημένο σας άρωμα να σας συντροφεύει στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις...

 

Σας Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι